Algemene Voorwaarden

 

Ik kan je als deskundige helpen op het gebied van slapen, maar ik ben dus geen therapeut, arts, orthopedagoog of kinderpsycholoog. Ik verhelp geen ziektes of afwijkingen van welke aard van ook. Raadpleeg dus altijd een arts als er iets is dat medisch opgelost mag worden. Spoed hoort hier ook thuis.

 

Er is geen garantie op succes, daarvoor spelen er te veel variabelen. Je betaalt voor het consult, wat daar uitkomt en wat je daarmee wilt doen is aan jou. Uiteraard krijg je een prachtig slaapplan en is de methode goed en bewezen. 

 

Ik ben te aller tijden in de mogelijkheid een consult te weigeren, zonder opgave van reden en ook als er een datum is besproken en al is betaald. Uiteraard ontvang je in dat geval het volledige bedrag gewoon terug. 

 

Ik probeer altijd de afgesproken datum te respecteren. Maar heel soms lukt dat niet en dan bied ik je een alternatief of de mogelijkheid tot annuleren. 

Een eenmaal gereserveerd slaapconsult heeft een betaalverplichting. Als binnen twee werkdagen geen betaling is ontvangen, vervalt de reservering. Een eenmaal betaald slaapconsult kan worden geannuleerd binnen 48 uur na de betaling. Na die periode is er geen restitutie mogelijk. Het verplaatsen van een slaapconsult is mogelijk tot een week voor de datum.

 

Door het consult aan te vragen ga je ook akkoord met het verwerken van de gegevens, zoals genoemd in de Privacyverklaring

 

BLOS coaching 

Iepenlaan 1

1272 HW Huizen 

info@bloscoaching.nl