Over mij

Mijn naam is Jacqueline Fennema. Ik ben gecertificeerd slaapcoach voor baby's en jonge kinderen tot 4 jaar. Opgegroeid in Groningen, maar woon inmiddels samen met mijn man Pim en onze 4 kinderen met veel plezier in het mooie Huizen. 

Hoe het begon 

In 2006 werd ik moeder van onze zoon Enzo. Zes maanden later was ik opnieuw zwanger en in 2007 werd onze dochter Pleun geboren. Nog een zoon, Sepp en een tweede meisje, Keet volgden al snel. 

Binnen zes jaar werd ik moeder van 4 prachtige kindjes. Het was een enorm pittige periode, vooral ook als het op slapen aankwam. Ik moest leren door 'vallen en opstaan'. Slaapcoaches waren toen nog niet actief in Nederland. Ik speurde het hele internet af op zoek naar handvatten om mijn kindjes liefdevol te laten slapen. Als ik dacht een oplossing gevonden te hebben, bleek deze vaak van korte duur te zijn. Wat wel hielp, waren de allereerste boeken van Stephanie Molenaar. Deze gaven blijvende oplossingen in mijn zoektocht naar meer slaap voor mijn kinderen.  

Jacqueline Fennema 

Gecertificeerd kinderslaapcoach 

IMGP2689-1.jpg

En toen verder

IMGP2673-1.jpg

Stephanie ontpopte zich tot autoriteit op het gebied van onrust en slaap bij jonge kinderen. Ik ben haar altijd met grote interesse blijven volgen. Op het moment waarop ik via haar de opleiding tot droomritmecoach voorbij zag komen, dacht ik direct: JA! Dit wil ik! Nu mijn kinderen een stuk ouder zijn, zie ik dit als hét moment om mijn droom achterna te gaan en mijn hart te volgen. Met veel energie ben ik begonnen met de opleiding tot droomritmecoach. Het was een feest van herkenning, maar ik heb ook ontzettend veel nieuwe dingen geleerd. De kennis die ik nu heb op het gebied van slapen en onrust, had ik zó graag jaren geleden al willen hebben. Ik vind het daarom enorm fijn dat ik andere gezinnen wèl in een vroeg stadium kan helpen bij de slaapproblematiek van hun kindje. 

En nu...

Wil ik heel graag mijn kennis en ervaring delen met andere ouders. Het is mijn missie om gezinnen te coachen en te begeleiden tijdens de aanpak van het slaapprobleem van hun kindje. Ik weet dat er zo ontzettend veel kindjes zijn die moeite hebben met slapen. Ik wil jouw kennis over slaap vergroten en je specifieke technieken leren zodat je zelf je kindje liefdevol kan laten slapen. Welke aanpak het best werkt, zal voor ieder kindje anders zijn. Deze puzzeltocht is mijn uitdaging en geeft mij enorm veel energie! BLOS laat ieder kind weer stralen! Ik kan niet wachten om óók jouw kindje weer te laten stralen!

IMGP2541.jpg