Stephanie Molenaar oprichtster van de Droomritmemethode omschreef in onderstaande post haar persoonlijke verhaal over 'het bankje' op de Tafelberg in Blaricum.   

C5C5B3E8-CEB3-4EC7-97D8-436AE8978B4A.jpg

Toeval?
Zestien jaar geleden fietste ik op een oude barrel iedere avond de Tafelberg omhoog. Met een conditie van een poffertje dankzij de +30 zwangerschapskilo's en het gehuil van mijn meiske nog in mijn oren. Acht minuten heen, 15 op mijn bankje zitten, 6 terug. Om even tot mijn zinnen te komen, letterlijk en figuurlijk. Want een jaar lang 24/7 zorgen voor een huilbaby gaat je niet in de koude kleren zitten. .

Het was op dat bankje dat ik weer adem kon halen. Heel even, voordat de zorgen weer op kwamen. In die momenten schreef ik. Van ervaringen tot heuse stroomschema's, om het wiel uit te vinden, om mijn meisje beter te maken. Te doen wat schijnbaar niet kon. Dàt accepteerde ik niet, waar een wil is is een weg. Toen kwamen de tekeningen, plannen en structuur. Ik verruilde mijn schrift voor mijn laptop en tikte de synopsis, daar op de Tafelberg. Van dat wat baby in een ritme zou worden, de basis voor de Droomritme nu op deze foto. .

Is het toeval dat @bloscoaching juist hier, juist dat boek met zoveel energie vastlegt? Zij die waanzinnig door de opleiding Droomritmecoach vloog en zulke warme eindcases schreef. Zij die ook vier kinderen heeft en zij die ongetwijfeld een druk bezochte praktijk gaat krijgen. Ik geloof niet in toeval.