Reviews

Jacqueline heeft ons heel goed op weg kunnen helpen nadat onze zoon van destijds 9 maanden al een aantal maanden heel slecht en onrustig sliep in de nacht. De slechte nachten zorgen er voor dat je zelf de oplossing soms ook niet meer ziet en het dus niet lukt om het patroon te doorbreken. De hulp van Jacqueline kwam dan ook het juiste moment omdat wij echt behoefte hadden aan verbetering. Het slaapconsult heeft ons enorm geholpen om de slaap patronen beter te snappen en gaf ons goede begeleiding naar de juist structuur en hulp om hem wel rustig te laten slapen. Gelukkig liet Melle al snel verbetering zien en slaapt hij tegenwoordig de hele nacht lekker door. Natuurlijk valt hij wel eens een korte periode terug in het oude gedrag, dan pakken we het advies er ook vaak weer even bij zodat wij hem zo goed mogelijk hierbij kunnen helpen. 

Jacqueline van Blos coaching heeft ons bijna 2 maanden heel prettig begeleidt om ons zoontje van inmiddels 9 maanden beter te leren slapen en om te gaan met onderliggend leed (krampen). De korte slaapjes overdag zijn langer geworden door de slaapvorming. Dit werkte een paar weken erna ook door in de nacht. Jacqueline heeft ons niet alleen voorzien van allerlei handige tips en informatie over slapen, maar ook zaken mbt voeding (melkallergie), slaapassociaties en dergelijke. De gesprekken die we hebben gehad gaven ons weer richting om met de onrust van onze zoon om te gaan en te verminderen (zoals advies om een homeopaat te bezoeken). Het was voor ons een waardevol traject!

"Door diverse wijzigingen in ons huishouden door gezinsuitbreiding, had onze dochter van 3 wat moeite met de bekende rituelen. Hierdoor zagen we gedragsveranderingen en een slechter slaappatroon. Door het consult en adviezen van Jaqueline hebben we er opnieuw een duidelijk ritueel van kunnen maken waar onze dochter goed in mee gaat en weer goed inslaapt. Sindsdien hebben wij onze avonden weer 'terug'."

 

Zoals ik al omschrijf slaapt Julia inmiddels goed in. Ze gaat nog wel slapen in de veronderstelling dat we achter de deur zitten, maar zal zo wel leren 'op haar eigen' te gaan slapen. Wanneer ze s 'nachts wakker wordt roept ze ons nog wel vaak. 2 a 3 keer per nacht roept ze ons nog wel. Hierin zijn we nog wel een beetje zoekende. 

Rest gaat stukken beter! Nogmaals dank voor je hulp.

We zijn Jacqueline heel dankbaar, want onze dochter Lua slaapt na 1,5 jaar eindelijk door! Ze komt met hele handige tips en laat je stap voor stap inzien wat je kunt proberen, super fijn!

Onze zoon (21 maanden) is vanaf zijn geboorte een onrustige slaper geweest met wisselende perioden van doorslapen of veel wakker 's nachts. Rond de 18 maanden verergerde de onrust en zaten we urenlang naast zijn bed zowel bij inslapen als 's nachts als hij wakker werd.

Na een aantal weken hebben we een slaapconsult aangevraagd bij Jacqueline. Vanaf het eerste contact kregen we al tips en bemoediging om door te zetten. De uitleg rondom slaapregressie gaf ons bevestiging van ons gevoel, net als de bevestiging dat we voor een deel al goed bezig waren. Met het plan van aanpak hebben we hebben we de puntjes op de i kunnen zetten in onze benadering waardoor onze zoon steeds een beetje beter ging slapen. Er blijven ups en downs maar dankzij Jacqueline kunnen we terugvallen op het droomplan met de tips die ze erbij gegeven heeft. 

Toen onze dochter van 11 maanden steeds vaker bij ons in bed belandde en de hele nacht om de borst bleef vragen werd ik een beetje radeloos. We hadden al van alles geprobeerd en wilden haar niet onnodig lang laten huilen. Ik vroeg hem of we niet eens een slaapcoach in de arm moeten nemen. Hij wist toen nog niet wat dat was. Tot Jacqueline op ons pad kwam. Wij zijn Jacqueline heel dankbaar voor haar persoonlijk aandacht, holistische blik en haar praktische tips. Haar aanpak sloot volledig aan bij onze situatie en onze visie op opvoeden. Inmiddels gaat onze dochter zelfstandig slapen in haar eigen bedje en slaapt ze meestal door.

Wij hebben jouw gegevens via de Berenpels waar Pim op de opvang zit. Een uitgebreide intake hebben wij ingevuld en op basis daarvan de coaching gestart. Je gaf eigenlijk direct aan waar de zere plek zit. Pim slaapt overall te weinig en zit in de fase van 2 naar 1 slaapje. Het ritme om ons te gaan houden aan een slaap tijd van Max. 5 uur had directe impact op zijn slaapgedrag en maakte ook eea meer voorspelbaar. Je geeft rake adviezen, maar bent ook flexibel in de wijze waarop wij zaken als ouders doen en dat geeft dan ook de ruimte om jouw adviezen toe te passen op onze situatie. Het is fijn als iemand van buitenaf meedenkt als je het zelf niet meer precies weet. Wij hebben jouw ervaren als een fijne rustige coach.